Karriere

Bliv advokat inden for fast ejendom hos et af Danmarks skarpeste advokathuse!

Er du klar til at tage din karriere til nye højder i et ambitiøst og fagligt stærkt miljø? Vil du være med, når vi bistår danske og internationale virksomheder med juridisk rådgivning inden for fast ejendom? Er du en holdspiller, der elsker at tage ansvar for selvstændige opgaver? Så er dette drømmejobbet for dig!

Din rolle og dine muligheder

Hos os bliver du en del af et dynamisk team på ca. 50 engagerede kolleger, der alle brænder for at gøre en forskel. Fra dag ét får du muligheden for at præge vores afdeling og tage ansvar for egne sager, baseret på dine kompetencer og erfaring.

Hvad du kommer til at arbejde med:

  • Køb og salg af fast ejendom, inkl. overdragelse af ejendomsselskaber.
  • Ejendomsudvikling og -projekter.
  • Erhvervslejeret og boliglejeret.
  • Tvister i relation til fast ejendom.

Du vil have masser af direkte klientkontakt og få selvstændigt ansvar for dine sager. Desuden er det en fordel, hvis du allerede er begyndt at skaffe sager selv, har ambitioner herom eller generelt blot er interesseret i det kommercielle aspekt i jobbet som advokat.

Din profil

Vi leder efter en advokat med speciale inden for fast ejendom. Erfarne fuldmægtige kan ligeledes komme i betragtning. Du er skarp, grundig og ivrig efter at lære mere. Du har en positiv indstilling og er fleksibel, da opgaverne kan variere og opstå løbende. Det er vigtigt, at du deler vores værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du trives i et team, der stræber efter at skabe de bedste løsninger for vores klienter.

Det vi tilbyder

Vi tilbyder dig at blive en del af vores unikke advokathus, hvor vi kombinerer et højt fagligt niveau med en stærk samarbejdskultur. Vi sætter stor pris på humor og en uformel omgangstone, og vi har en åben-dør-politik, der altid giver plads til sparring og feedback.

  • Faglig og personlig udvikling: Vi prioriterer oplæring og løbende udvikling af vores medarbejdere.
  • Social arbejdsplads: Masser af sociale arrangementer, hvor du kan lære dine kollegaer at kende.
  • Konkurrencedygtige vilkår: Løn- og vilkårspakke, sundhedsforsikring, fitnessrum, fælles morgenmad og mulighed for frokostordning.

Kontakt og ansøgning

Du vil primært arbejde sammen med advokat og partner Kasper Skadhauge Troelsen. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper på tlf. 3152 0389 eller kst@skaureipurth.com.

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. august. Vi behandler alle ansøgninger løbende og fortroligt. Samtaler afholdes løbende, og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!