Skau Reipurth & Partnere bistår Sv. Michelsen Chokolade i forbindelse med generationsskifte

Skau Reipurth & Partnere har bistået Sv. Michelsen Chokolade i forbindelse med den endelige gennemførelse af det glidende generationsskifte, som blev påbegyndt i 2007.

I forbindelse med generationsskiftet har Nicolas Dorff, der er tredje generation i Sv. Michelsen, overtaget aktiemajoriteten i fra sine forældre Rita og Kjeld Dorff. Samtidig er Daniel Paetsch, der kommer fra en stilling som Vice President Strategy and M&A hosToms Gruppen A/S, indtrådt som medejer og adminstrerende direktør i Sv. Michelsen Chokolade A/S.

Sv. Michelsen Chokolade A/S, der har rødder tilbage til 1933, har en unik position indenfor produktion og salg af kvalitetschokolade. Virksomheden er Kgl. Hofleverandør, og sælges i blandt andet butikker i eget navn, samt i mere end 250 specialforretninger over hele landet.

Læs mere om generationsskiftet hos eksempelvis Børsen eller Food-Supply

Anders Hoffmann har bistået Sv. Michelsen Chokolade.