side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere optaget i Legal 500
Skau Reipurth & Partnere optaget i Legal 500

Legal 500 har offentliggjort 2013-placeringerne, og vi er stolte over, at Skau Reipurth & Partnere mindre end 2 år efter etableringen allerede er optaget.

Skau Reipurth & Partnere er optaget som “recommended firm” inden for forretningsområderne skat og entrepriseret. I tilknytning hertil er advokaterne Lasse Dehn-Baltzer, Peter Dianati og Jeppe Reipurths kompetencer og resultater inden for disse områder omtalt.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Legal 500 anbefaler advokatfirmaer i over 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews foretaget med advokatfirmaet og på baggrund af forespørgsler hos klienter.

For yderligere information om optagelsen i Legal 500 klik på linkene her til entrepriseret og skat.