side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere udtaler sig til Estate Magasins tema om ejendomsadvokater
Skau Reipurth & Partnere udtaler sig til Estate Magasins tema om ejendomsadvokater

Partner Jeppe Reipurth udtaler sig bl.a. om firmaets rekordhurtige fremgang: “Vi kom alle sammen fra nogle af de store kontorer, og vi blev jo ikke hverken dummere eller dårligere af at starte for os selv. I stedet tror vi, at vi kan tilbyde klienterne en spidsfaglighed, der samtidig er i et fornuftigt prissegment”.

Estate Magasin er bygge- og ejendomsbranchens uafhængige journalistiske magasin i Danmark. Magasinet udkommer 9 gange årligt med de vigtigste nyheder og går i baggrundsartikler og analyser bagom beslutninger, begivenheder, virksomheder og personer.

Klik nedenunder for at læse hele artiklen i det seneste nummer af magasinet, der udkom den 4. november 2013.

Artikel-Estate-Magasin