side-area-logo
SKAU REIPURTH & PARTNERE på ny optaget i Legal 500
SKAU REIPURTH & PARTNERE på ny optaget i Legal 500

Legal 500 har netop offentliggjort 2015-placeringerne, og vi kan med glæde konstatere, at Skau Reipurth & Partnere mindre end 4 år efter etableringen nu er optaget indenfor fem forretningsområder.

Skau Reipurth & Partnere er denne gang optaget som “recommended firm” inden for forretningsområderne tvistløsning, skat, insolvens og rekonstruktion, køb og salg af virksomheder, fast ejendom og entrepriseret. I tilknytning hertil er flere af kontorets jurister fremhævet.

Således fremgår det bl.a.:

Skau Reipurth & Partners’ Peter Skau-Andersen has ‘a high level of commercial insight’, Peter Dianati is ‘solution-oriented’, and Jeppe Reipurth is experienced in international construction arbitrations.

In addition to handling court-appointed reconstructions, Skau Reipurth & Partners’ Anders Hoffmann acts as trustee in bankruptcy estates. Nicholas Liebach has company law and restructuring expertise, and has particular knowledge of limited partnerships. The team works ‘competently and efficiently’.

In 2013, Skau Reipurth & Partners’ Nicholas Liebach acted for HaCaFrø and its shareholders during the company’s sale to Tyréns Group.

Skau Reipurth & Partners’ Jeppe Reipurth undertakes construction litigation and arbitration. Peter Dianati’s ‘technical and professional standards are second to none’. Robert Busk and Jesper Lindell Gotfredsen are recent recruits from Plesner and Accura Advokatpartnerselskab, respectively.

Skau Reipurth & Partners’ Lasse Dehn-Baltzer has notable expertise in business succession planning, international tax, restructuring and tax fraud litigation. Julie Levin joined from Dahl Law Firm.”

-0-

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Legal 500 anbefaler advokatfirmaer i over 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews foretaget med advokatfirmaet og på baggrund af forespørgsler hos klienter.

For yderligere information om optagelsen i Legal 500 klik her.