side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere udvider
Skau Reipurth & Partnere udvider

Skau Reipurth & Partnere er stolte over at kunne meddele, at Anders Hermansen pr. 1. maj 2016 er indtrådt som partner. Anders Hermansen skal være med til at styrke firmaets kompetencer inden for fast ejendom, selskabsretlige forhold og virksomhedsoverdragelser.

Anders Hermansen har mere end 10 års erfaring med rådgivning af danske og udenlandske klienter inden for fast ejendom og har rådgivet i nogle af de største og mest komplekse ejendomstransaktioner i Danmark. Anders Hermansens rådgivning inden for fast ejendom omfatter bl.a. køb og salg af ejendomme og ejendomsselskaber, projektudvikling, ejendomsfinansiering samt lejeret.

Derudover har Anders Hermansen betydelig erfaring med rådgivning om selskabsretlige forhold, forhandling og indgåelse af kommercielle kontrakter samt virksomhedsoverdragelser.

For yderligere information, kontakt Anders Hermansen.