side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere udvider
Skau Reipurth & Partnere udvider

Skau Reipurth & Partnere er stolte over at kunne meddele, at Martin Rothe pr. 1. juni 2016 er indtrådt som partner. Martin Rothe skal være med til at styrke firmaets kompetencer inden for selskabsret, virksomhedsoverdragelser og generationsskifter.

Martin Rothe kommer fra en stilling som Head of Legal i Deloitte Danmark og har tidligere været ansat i Kromann Reumert. Martin beskæftiger sig hovedsageligt med rådgivning indenfor M&A, selskabsret samt gennemførelse af generationsskifter. Martin har i en årrække rådgivet en række nationale og internationale koncerner, kapitalfonde og pensionskasser med virksomhedsopkøb og selskabsretlige omstruktureringer, hvorigennem Martin har oparbejdet en betydelig erfaring vedrørende samtlige selskabsretlige forhold, fra fusioner og spaltninger til selvfinansiering og aktionærlån.

Dertil har Martin i årevis rådgivet en lang række ejer- og familieledede virksomheder, kommandit- og partnerselskaber, om selskabs- og finansieringsretlige forhold i forbindelse med bl.a. generationsskifter, kapitalfremskaffelse, refinansieringer, omdannelser og etablering af selskab. Martin har således rådgivet i forbindelse med en lang række generationsskifter gennem årene, herunder nogle af de største og mest komplicerede.

For yderligere information, kontakt Martin Rothe.