side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Chambers Global Practice Guides – Construction
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Chambers Global Practice Guides – Construction

Advokaterne Peter Dianati og Robert Mathias Busk fra Skau Reipurth & Partnere har til brug for internationale virksomheder og andre, som ønsker orientering om byggeretlige forhold i Danmark, forfattet et kapitel, som indgår i bogen Chambers Global Practice Guides – Construction (2018).

Chambers Global Practice Guides er en komparativ fremstilling af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, der udarbejdes af personer, som Chambers har identificeret som juridiske eksperter inden for de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Kapitlet indeholder en beskrivelse af relevante lovbestemmelser og praksis med hensyn til indgåelse og fortolkning af entreprisekontrakter, væsentlige vilkår i AB92, ABT93, ABR89 og AB-Forbruger samt de mest anvendte muligheder for løsning af konflikter inden for byggebranchen.

Chambers er et af verdens mest prestigefyldte ratingbureauer, der gennem interviews med advokater og klienter beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden.

På Chambers Europe liste over danske advokatfirmaer er Skau Reipurth & Partnere rangeret blandt de bedste i kategorien ”Real Estate: Construction”, og advokat Peter Dianati er i samme kategori optaget som ”leading lawyer”. Skau Reipurth & Partneres rangering blandt de bedste danske kontorer inden for entrepriseret er baggrunden for, at Skau Reipurth & Partnere er blevet bedt om at bidrage til bogen.

Kapitlet kan læses her.

Interesserede vil desuden ved henvendelse til kontoret kunne få udleveret en kopi af bogen.