side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guides
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guides

Legal 500’s Guides er komparative fremstillinger af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, der udarbejdes af personer, som Legal 500 har identificeret som juridiske eksperter indenfor de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Vi er stolte af, at Skau Reipurth & Partnere har bidraget til Legal 500’s Comparative Guides indenfor både entrepriseret og rekonstruktion/insolvens.

Det er advokaterne Peter Dianati og Robert Mathias Busk, der har forfattet guiden, som giver et overblik over entrepriseretten i Danmark.

Og det er advokaterne Anders Hoffmann og Anders Ørskov Melballe, der har forfattet guiden, som giver et overblik over juridiske retsforhold indenfor rekonstruktion og insolvens i Danmark.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Legal 500 anbefaler advokatfirmaer i over 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews foretaget med advokatfirmaer og på baggrund af forespørgsler hos klienter.

På Legal 500’s liste over danske advokatfirmaer er Skau Reipurth & Partnere rangeret ”leading firm” indenfor både entrepriseret og rekonstruktion/insolvens. Advokaterne Peter Dianati (entrepriseret), Anders Hoffmann (rekonstruktion og insolvens) og Anders Ørskov Melballe (rekonstruktion og insolvens) er samtidig optaget som ”leading lawyer” indenfor hvert deres specialeområde.

I kan læse guiden om entrepriseret her, og I kan læse guiden om rekonstruktion og insolvens her.

________________________________________________

4. december 2018