side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guides
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guides

Skau Reipurth & Partnere har endnu engang bidraget til Legal 500’s Comparative Guides, denne gang inden for arbejds- og ansættelsesret.

Legal 500’s Guides er komparative fremstillinger af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, der udarbejdes af personer, Legal 500 har identificeret som juridiske eksperter inden for de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Advokat og partner Frederik Brocks samt advokat Louise Horn Aagesen har forfattet guiden, som giver et overblik over arbejds- og ansættelsesretten i Danmark.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Legal 500 anbefaler advokatfirmaer i over 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews med advokatfirmaer og forespørgsler hos klienter.

På Legal 500’s liste over danske advokatfirmaer er Skau Reipurth & Partnere rangeret ’leading firm’ inden for arbejds- og ansættelsesret. Frederik Brocks er samtidig optaget som ’recommended lawyer’ inden for sit specialeområde.

Læs guiden om arbejds- og ansættelsesret her.

________________________________________________

8. februar 2019