side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere bidrager endnu en gang til Legal 500’s Comparative Guides
Skau Reipurth & Partnere bidrager endnu en gang til Legal 500’s Comparative Guides

Skau Reipurth & Partnere har endnu engang bidraget til Legal 500’s Comparative Guides. Denne gang inden for insolvens og rekonstruktion.

Guiden er forfattet af advokat og partner Anders Hoffmann og advokat og partner Anders Ørskov Melballe.

Legal 500’s Guides er komparative fremstillinger af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, der udarbejdes af personer, der af Legal 500 er identificeret som juridiske eksperter inden for de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Firmaet har anbefalet advokatfirmaer i mere end 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews med advokatfirmaer og forespørgsler hos klienter.

Læs guiden om insolvens og rekonstruktion her.

15. maj 2019