side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere søger advokatfuldmægtig til insolvens/rekonstruktion
Skau Reipurth & Partnere søger advokatfuldmægtig til insolvens/rekonstruktion

Vi har travlt og søger derfor en dygtig og erfaren advokatfuldmægtig med tiltrædelse snarest til vores afdeling for insolvens/rekonstruktion.

Du bliver en del af et team med stor erfaring fra rekonstruktioner og konkursbehandling af virksomheder.

For at sikre, at du som advokatfuldmægtig får den bedste uddannelse, vil du få selvstændigt sagsansvar og direkte klientkontakt. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i at give møde i skifteretterne, behandling af konkursboer, herunder bistå med salg af aktiver og hele eller dele af virksomheder, foretagelse af omstødelsesundersøgelser, ledelsesansvarssager, konkurskarantænesager, fordringsprøvelse og retssager, ligesom du vil deltage i udenretlige og indenretlige rekonstruktioner af virksomheder på vegne af banker, kreditorer eller nødlidende virksomheder.

Vi arbejder i et ambitiøst miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store, og vi har høje ambitioner på vores medarbejderes vegne. Vi er løbende i dialog om de konkrete opgaver, du varetager, og du får mulighed for at styrke dine faglige og sproglige kompetencer via intern og ekstern efteruddannelse. Vi lægger samtidig vægt på, at du lærer at tænke løsningsorienteret og kommercielt.

Ud over et højt fagligt niveau tilbyder vi en personlig og alsidig advokatuddannelse i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet til tider er højt. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag.

Du arbejder struktureret og effektivt samtidig med, at du er kvalitetsbevidst og har forståelse for detaljen – også i pressede situationer. Du trives med et job, hvor du skal tænke løsningsorienteret og pragmatisk. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt og med en meget høj faglighed. Det er endvidere vigtigt, at du formår at kombinere din faglighed med en høj grad af grundighed og forretningsforståelse.

Vi forventer, at du har gode faglige og sproglige kvalifikationer, og vi lægger mindst lige så stor vægt på menneskelige kvaliteter, fleksibilitet og kommerciel interesse.

Desuden er det vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du har lyst til at arbejde i et team, der ønsker at gå skridtet videre for at skabe værdi for vores klienter.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til Ann Bender-Petersen, HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokatfuldmægtig”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.

Ansøgningsfristen er den 6. december 2019.

 

15. november 2019