side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere søger advokatsekretær med flair for tal
Skau Reipurth & Partnere søger advokatsekretær med flair for tal

Vi søger en dygtig og engageret advokatsekretær/sagscontroller til vores afdeling for ansættelses- og arbejdsret.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job og en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø med gode kolleger. Du kommer til at arbejde for flere jurister.

Jobbet byder på mange forskelligartede arbejdsopgaver, og det er afgørende, at du er fleksibel i forhold til både tid og opgaver. Du trives samtidig i et miljø, hvor dagene sjældent er ens og ikke altid kan planlægges på forhånd.

Da en del af dit daglige arbejde vil være udarbejdelse af specifikationer og fakturaer samt debitoropfølgning, er det vigtigt, at du har flair og interesse for tal.

Opgaverne i afdelingen er varierende og omfatter styring af omfattende dokumentprocesser i forbindelse med retssager, kvalitetssikring af skriftligt materiale, korrespondance og udarbejdelse af præsentationer.  Derudover er der en række praktiske opgaver, som kopiering, kalenderstyring, journalisering samt udarbejdelse af ekstrakter og materialesamlinger til brug for rets- og voldgiftssager. Da vi har mange sager i afdelingen, og du skal servicere flere jurister, vil du i udgangspunktet ikke udføre selvstændig sagsbehandling.

Vi forventer høj kvalitet og grundighed i dit arbejde samt en serviceorienteret og positiv tilgang til dine opgaver og kolleger. Ligeledes er det vigtigt, at du besidder overblik – også i pressede situationer – og befinder dig godt med deadlines, der til tider kan være korte. Vi lægger samtidig stor vægt på menneskelige kvaliteter og fleksibilitet. Det er desuden vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater.

Du har flair for IT, herunder kendskab til minretssag.dk, PowerPoint, Word og Excel, men også gerne Unik Advosys.

Til den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende og spændende stilling, hvor du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling samt selvstændige arbejdsopgaver.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Arbejdstid: 37 timer pr. uge.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV og evt. eksamenskarakterer og anbefalinger) fremsendes pr. e-mail til HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokatsekretær” eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.

Ansøgningsfristen er den 20. december 2019.

 

6. december 2019