side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere opretholder normalt aktivitetsniveau
Skau Reipurth & Partnere opretholder normalt aktivitetsniveau

Skau Reipurth & Partnere overholder regeringens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har truffet de relevante forholdsregler, således at vi også er klar til at hjælpe klienter og samarbejdspartnere i den kommende tid. 

På et pressemøde i går offentliggjorde regeringen en række nye tiltag i et forsøg på at mindske smittespredningen af COVID-19. På det private arbejdsmarked opfordrer man til at udvise ansvarlighed, bl.a. ved at flest muligt arbejder hjemmefra. 

For at mindske smitterisikoen har vi allerede i begyndelsen af denne uge taget en række tiltag og forholdsregler, som vores medarbejdere nu arbejder under. Dette indebærer bl.a., at de fleste arbejder hjemmefra eller møder ind på kontoret på skift. 

Vi er således fuldt ud operationelle og parate til at hjælpe de virksomheder og øvrige klienter, der måtte have brug for vores hjælp i den kommende periode – både gennem vanlig bistand, men også i forbindelse med COVID-19 og de mange udfordringer, denne virus har medført. 

I videst muligt omfang begrænses fysiske møder, og hvis det er muligt, vil allerede bookede eller fremtidige møder blive afholdt via Skype. 

Skau Reipurth & Partnere ser det som et fælles samfundsmæssigt ansvar, at borgere og virksomheder – på hver sin måde – bidrager til at få Danmark så godt som muligt gennem den svære periode. For os indebærer dette bl.a., at vi er til rådighed og kan bistå med løsninger på de nyopståede problemstillinger.

 

12. marts 2020