Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guides

Skau Reipurth & Partnere har endnu en gang bidraget til Legal 500’s Comparative Guides – denne gang inden for arbejds- og ansættelsesret.

Guiden er forfattet af advokat og partner Frederik Brocks, advokat og partner Bo Enevold Uhrenfeldt og advokat Louise Horn Aagesen, og den giver et grundigt overblik over juridiske retsforhold inden for arbejds- og ansættelsesretten i Danmark.

Legal 500’s guides er komparative fremstillinger af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, som udarbejdes af personer, der af Legal 500 er identificeret som juridiske eksperter inden for de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Firmaet har anbefalet advokatfirmaer i mere end 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews med advokatfirmaer og forespørgsler hos klienter.

Læs guiden om arbejds- og ansættelsesret her.