side-area-logo
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guides inden for entrepriseret
Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guides inden for entrepriseret

Er jeres retssystem baseret på common law eller civilret? Hvem er de typiske parter i et bygge- og anlægsprojekt? Og hvad er de største udfordringer og muligheder, som byggesektoren står over for i jeres område? Dette er nogle af de juridiske spørgsmål, som advokat og partner Peter Dianati og senioradvokat Robert M. Busk kaster lys over, når de i Legal 500’s Q&A inden for entreprise giver et grundigt overblik over den entrepriseretlige lovgivning og de entrepriseretlige regelsæt, som er gældende i Danmark.

Guiden er skrevet af advokat og partner Peter Dianati og senioradvokat Robert M. Busk. I guiden besvarer de 28 spørgsmål, hvor de gør de rede for det juridiske grundlag og hovedtemaerne i dansk entrepriseret.

Legal 500’s guides er komparative fremstillinger af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, som udarbejdes af personer, der af Legal 500 er identificeret som juridiske eksperter inden for de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Firmaet har anbefalet advokatfirmaer i mere end 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews med advokatfirmaer og forespørgsler hos klienter.

Vi er stolte over, at Legal 500 har klassificeret Skau Reipurth & Partnere som en af de førende eksperter inden for entrepriseret i Danmark.

Læs den fulde guide om entrepriseret her.

 

15. maj 2020