Skau Reipurth & Partnere søger studenter til arbejdsret

Vi søger studenter til vores afdeling for arbejdsret.

Hos Skau Reipurth & Partnere lægger vi stor vægt på fagligheden, og vi har et ønske om at være med til at gøre vores studerende til de allerbedste fuldmægtigkandidater. Vi fokuserer meget på at sætte tid af til oplæring og udvikling af vores medarbejdere, og vi anser sparring som en essentiel del af hverdagen på et advokatkontor. Vores studerende er en vigtig del af vores team, og med vores åben-dør-politik og uformelle omgangstone er det altid muligt at få feedback fra og/eller sparre med husets øvrige jurister.

Stillingen er et uddannelsesforløb, således at sværhedsgraden på opgaverne øges over tid, og vores studerende tilegner sig løbende egenskaber og viden, der leder til fuldmægtigarbejde. Vi har høje forventninger til vores studerende og tildeler dem gerne ansvar og selvstændigt arbejde. Som student i arbejdsret kommer du til at prøve kræfter med opgaver som:

  • selvstændig sagsbehandling af juridiske opgaver
  • deltage i forberedelse af retssager (udarbejdelse af materialesamlinger og ekstrakter)
  • deltage i telefonisk rådgivning af arbejdsgivere (erfaring med telefonisk rådgivning er en fordel)
  • ansættelses- og arbejdsretlig bistand til afdelingens jurister
  • juridisk litteratursøgning
  • udarbejdelse af generel information om huset

Din profil

Du er som minimum i gang med dit 2. år på studiet. Du skal have gennemført (eller være i gang med) kursusfag i arbejds- og/eller ansættelsesret. Kendskab til funktionærloven vil være en fordel. Du er ambitiøs, initiativrig og løsningsorienteret. Du er tillige imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en 15 timers arbejdsuge. Du vil indgå som student i en afdeling på 8 personer (6 jurister, 3 studenter og 1 sekretærassistent), ligesom du vil indgå i husets gruppe af studenter (4 studenter). Vores studenter koordinerer internt deres vagtplaner, således at denne passer med studiet. På denne måde er det også muligt at yde en ekstra indsats, hvis behovet opstår. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder, da din uddannelse også er vigtig for os.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og eventuel anbefaling), fremsendes pr. e-mail til Ann Bender-Petersen, HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning Student”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.

Ansøgningsfristen er den 23. oktober 2020.

Samtaler forventes gennemført løbende med tiltrædelse hurtigst muligt, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!