Skau Reipurth & Partnere styrker endnu en gang afdelingen for Insolvens og Rekonstruktion

Vi er i Skau Reipurth & Partnere stolte af at kunne oplyse, at en af landets mest erfarne insolvensadvokater – Pernille Bigaard – omkring 1. januar 2021 tiltræder som partner i kontorets afdeling for Insolvens og Rekonstruktion.

Pernille Bigaard er med sine mange års erfaring en af Danmarks mest prominente insolvensadvokater og har været kurator i de største konkursboer i Danmark.

Pernille har endvidere været involveret i en lang række konkurser og rekonstruktioner, herunder blandt andet OW Bunker og senest Arnold Busck-konkursboerne samt rekonstruktionen af ACT.Global A/S. Hun har derudover været en fast medhjælper i Sø- og Handelsrettens skifteret i mange år og har haft et utal af tillidsposter i advokatverdenen.

Advokat og partner Anders Ørskov Melballe udtaler:

”Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Pernille Bigaard tiltræder som partner, og vi ser frem til at byde hende velkommen til Skau Reipurth & Partnere ved årsskiftet. Pr. 1. september og 1. oktober 2020 tiltrådte advokaterne Thomas Heering og Louise Krarup Simonsen i samme afdeling. Med Pernilles indtræden kan vi i den grad være stolte af at have samlet et af Danmarks mest erfarne og stærkeste hold inden for de insolvensretlige discipliner, hvor alle kræfter i afdelingen skal videreudvikle og styrke Skau Reipurth & Partneres allerede markante markedsposition.”

Pernilles indtræden skal også ses som en del af den fortsatte vækstrejse, som Skau Reipurth & Partnere er på, hvor strategien fortsat er at tiltrække de største talenter og profiler inden for vores strategiske fokusområder. Styrkelsen af afdelingen for Insolvens og Rekonstruktion er således med til at understøtte vores fortsatte mål om at levere dedikeret juridisk rådgivning på allerhøjeste niveau.

Pernille kommer fra Sundgaard Advokater, hvor hun har været partner siden den 1. januar 2020. Før dette var hun knap 34 år i Plesner. Hun forventes at medbringe et mindre team af udvalgte nøglemedarbejdere til Skau Reipurth & Partnere.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til advokat og partner Anders Ørskov Melballe (ame@skaureipurth.com / +45 38 41 17 67).