Advokat søges til vores afdeling for Fast Ejendom

Vores afdeling for Fast Ejendom beskæftiger sig med køb og salg af fast ejendom, herunder overdragelse af ejendomsselskaber, erhvervslejeret, projektudvikling samt alle aspekter af rådgivning om fast ejendom.

Vi forventer, at du er dedikeret, grundig og struktureret, samt at du har lyst til at levere juridisk rådgivning på allerhøjeste faglige niveau. Vi lægger således vægt på, at du er juridisk og teoretisk stærkt velfunderet og at du med høj faglighed kan håndtere vores klienters juridiske udfordringer.

Du har gode faglige og sproglige kvalifikationer, og vi lægger mindst lige så stor vægt på menneskelige kvaliteter, fleksibilitet og kommerciel interesse. Desuden er det vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater, og at du har lyst til at arbejde i et team.

Vi arbejder i et ambitiøst miljø, hvor kravene til faglighed og kommerciel forståelse er store, og vi har høje ambitioner på vores medarbejderes vegne. Vi er løbende i dialog om de konkrete opgaver, du varetager, og du får mulighed for at styrke dine faglige og sproglige kompetencer via intern og ekstern efteruddannelse.

Vi tilbyder en stilling med fokus på din personlige og faglige udvikling i et ambitiøst fagligt miljø, hvor du vil få mulighed for selvstændige arbejdsopgaver og direkte klientkontakt. Du vil desuden få en varieret opgavesammensætning og tæt sparring med afdelingens og øvrige medarbejdere.

Ud over et højt fagligt niveau tilbyder vi en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet til tider er højt. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag, men også at du er en person, som altid holder humøret højt.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning advokat fast ejendom”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.

Ansøgningsfrist den 10. december 2020.

Samtaler forventes gennemført løbende.