Skau Reipurth & Partnere bidrager til legal 500’s comparative guides inden for fast ejendom

Vi er stolte over, at Legal 500 har klassificeret Skau Reipurth & Partnere som en af de førende eksperter inden for fast ejendom i Danmark.

I Legal 500’s Comparative Guides 2020 giver advokat og partner Anders Hermansen og advokat Jesper Morsing et grundigt overblik over den danske lovgivning inden for fast ejendom.

Legal 500’s guides er komparative fremstillinger af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, som udarbejdes af personer, der af Legal 500 er identificeret som juridiske eksperter inden for de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Firmaet har anbefalet advokatfirmaer i mere end 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews med advokatfirmaer og forespørgsler hos klienter.

Læs guiden om fast ejendom her.