Skau Reipurth & Partnere søger en stipendiat til vores afdeling for entrepriseret

Vi søger en stipendiat med tiltrædelse snarest muligt.

Hos Skau Reipurth & Partnere lægger vi stor vægt på fagligheden, og vi har et ønske om at være med til at gøre vores studerende til de allerbedste fuldmægtigkandidater. Vi har stort fokus på at sætte tid af til oplæring og udvikling af vores medarbejdere, og vi anser sparring som en essentiel del af hverdagen på et advokatkontor. Vores studerende er en vigtig del af vores team, og med vores åben-dør-politik og uformelle omgangstone er det altid muligt at få feedback og sparre med husets øvrige jurister.

Stillingen er et uddannelsesforløb, således at sværhedsgraden på opgaverne øges over tid, og vores studerende tilegner sig løbende egenskaber og viden, der leder til fuldmægtigarbejde. Vi har høje forventninger til vores studerende og tildeler dem gerne ansvar og selvstændigt arbejde. Som stipendiat i vores afdeling for entrepriseret kommer du til at prøve kræfter med opgaver som:

  • selvstændig sagsbehandling af juridiske opgaver
  • udarbejdelse af udkast til processkrifter
  • juridisk litteratur- og praksissøgning
  • udarbejdelse af notater
  • udarbejdelse af nyhedsbreve

Din profil

Du studerer jura på slutningen af din bacheloruddannelse eller starten af din kandidatuddannelse. Du er ambitiøs, initiativrig og har en naturlig interesse for entrepriseret og de øvrige formueretlige fag på studiet. Du er desuden imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en 15 timers arbejdsuge, og vi koordinerer i fællesskab dine arbejdstider, således at de passer med studiet. På denne måde er det også muligt at yde en ekstra indsats, hvis behovet opstår. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder, da din uddannelse er vigtig for os.

Du bliver en fast del af et team, hvor fagligheden er i højsædet, og hvor der også er plads til at have det sjovt.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning Stipendiat Entrepriseret”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.

Ansøgningsfristen er den 10. januar 2021.

Samtaler forventes gennemført løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!