Pernille Bigaard er optaget som partner pr. 1. januar 2021

Advokat Pernille Bigaard er den 1. januar 2021 tiltrådt som partner i Skau Reipurth & Partnere, hvor hun tilknyttes kontorets afdeling for Insolvens og Rekonstruktion.

Pernille Bigaard er med sine mange års erfaring en af Danmarks mest anerkendte insolvensadvokater og har været kurator i nogle af de største konkursboer i Danmark. Hun har tillige haft et utal af tillidsposter i advokatbranchen.

Pernille har medbragt et team af syv nøglemedarbejdere – advokat Line Valentin Pedersen Franson, advokatfuldmægtig Anders Trommer Volf, advokatsekretær Bodil Hofstede samt fire legal interns; Lukas Hartmann Bonde, Caroline Aarosin, Thomas Ankjær Bigaard og Nana Gajhede.

Pernilles indtræden skal blandt andet ses i lyset af den vækstrejse, som Skau Reipurth & Partnere fortsætter. Styrkelsen af afdelingen for Insolvens og Rekonstruktion er således med til at understøtte vores fortsatte mål om at levere dedikeret juridisk rådgivning på allerhøjeste niveau.

I efteråret 2020 tiltrådte advokaterne Thomas Heering og Louise Krarup Simonsen i samme afdeling, som ledes af advokat Anders Ørskov Melballe. Med Pernilles indtræden har Skau Reipurth & Partnere sammensat et af Danmarks stærkeste og mest erfarne hold inden for de insolvensretlige discipliner, hvor alle kræfter i afdelingen skal videreudvikle og styrke Skau Reipurth & Partneres allerede markante markedsposition.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig til advokat Pernille Bigaard (pbi@skaureipurth.com / +45 69 15 38 79).