Rekonstruktion af Citylogistik Danmark A/S

På blot 24 dage har Skau Reipurth & Partnere gennemført en rekonstruktion af virksomheden Citylogistik Danmark A/S, der tilbyder grønne løsninger inden for transport og logistik med særlig fokus på infrastrukturelle løsninger gennem udnyttelse af vedvarende energi.

Selskabet blev taget under rekonstruktion den 2. februar 2021, og allerede den 26. februar 2021 på planmødet blev forslaget om en virksomhedsoverdragelse vedtaget i skifteretten. Køber var det nystiftede selskab, CLDA A/S, repræsenteret af advokat David Rachat-Nielsen fra Lou Advokatfirma.

Fra Christensen Kjærulff deltog statsautoriseret revisor og regnskabsmæssig tillidsmand Elan Schapiro samt revisor og regnskabskyndig tillidsmand Julie Steiness. Fra Skau Reipurth & Partnere deltog advokat Line Valentin Pedersen Franson og advokat og rekonstruktør Pernille Bigaard.

Vi ønsker CLDA A/S al held og lykke fremover og ser frem til at følge selskabet udfolde sig på markedet for miljøvenlige logistikløsninger.

–  0 –

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at rette henvendelse til advokat Pernille Bigaard (pbi@skaureipurth.com) eller advokat Line Valentin Pedersen Franson (lpf@skaureipurth.com).