Skau Reipurth & Partnere har bistået Fintech Solutions ApS med opbygningen og omdannelsen til Danmarks nye erhvervsbank: kompasbank a/s

Vi er stolte af at kunne offentliggøre, at Skau Reipurth & Partnere, ved advokat Louise Krarup Simonsen, har bistået Danmarks nye erhvervsbank, kompasbank a/s, med juridisk rådgivning på en række områder, bl.a. i forbindelse med dele af den regulatoriske godkendelse og etableringen af banken.

kompasbank har den 15. marts 2021 modtaget sin banklicens fra Finanstilsynet og skiller sig ud fra de traditionelle banker ved at have opbygget en ny digital infrastruktur. Banken vil fokusere på markedet for små og mellemstore virksomheder, og banken forventer at åbne for kunder i sommeren 2021.

Det har været spændende for Skau Reipurth at følge den nyeste udvikling på tætteste hold. Vi ønsker et stort tillykke til hele teamet bag kompasbank a/s – herunder stifter og bankdirektør, Michael Hurup Andersen, og formand for bestyrelsen, Jeppe Brøndum – som er lykkedes med at bygge en helt ny bank op fra grunden og med at rejse et trecifret millionbeløb som kapitalgrundlag.

Vi glæder os til at følge kompasbank på den kommende rejse med at bringe finansiering til små og mellemstore virksomheders udviklings- og investeringsprojekter.

Læs mere: https://kompasbank.dk/, https://www.linkedin.com/company/kompasbank/

– 0 –

For yderligere information er du velkommen til at henvende dig til advokat Louise Krarup Simonsen (lks@skaureipurth.com).