Skau Reipurth & Partnere søger HR-chef

Proaktiv og professionel HR-chef med ambitioner

Har du bred erfaring med HR og ledelse? Er du proces-, resultat- og forretningsorienteret? Kunne du tænke dig et job i en ambitiøs og professionel virksomhed? Og vil du gennem fokus på tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejderne være med til at sikre, at Skau Reipurth & Partnere er blandt de allerbedste inden for advokatbranchen? Så er du måske vores nye HR-chef. Som i andre rådgivningsvirksomheder er vores medarbejdere også vores vigtigste aktiv, hvorfor HR og vores medarbejderes faglige udvikling, såvel som sociale trivsel, er blandt vores topprioriteter.

Operationelle og strategiske HR-opgaver

Som HR-chef i Skau Reipurth & Partnere får du et alsidigt og ansvarsfuldt job i en dynamisk virksomhed. Du vil kontinuerligt arbejde med at udvikle og forbedre virksomhedens HR-fokus, således at Skau Reipurth & Partnere både for nuværende og kommende medarbejdere forbliver en attraktiv arbejdsplads med fokus på faglighed og trivsel.

Dit arbejde bliver af både strategisk og operationel karakter, og du kommer til at arbejde med udviklingsopgaver, såvel som drift. Til dine ansvarsområder hører:

  • Employer branding i samarbejde med Skau Reipurth & Partneres kommunikationschef
  • Kompetenceudvikling og et konstant fokus på at højne fagligheden hos medarbejderne
  • Rekruttering, preboarding- og onboardingaktiviteter
  • Effektivisering af HR-processer
  • Sparring omkring og håndtering af medarbejderforhold og individuelle medarbejdersager

Foruden dit daglige samarbejde med den administrerende direktør og de øvrige medarbejdere, vil du arbejde tæt sammen med Skau Reipurth & Partneres partnerkreds.

Forretningsorienteret og proaktiv

For at kunne løfte jobbet er det et krav, at du har relevant erfaring med de HR-opgaver, som ligger i jobbet. Kendskab til advokatbranchen eller lignende type virksomhed er naturligvis en fordel.

Din arbejdsstil er kendetegnet ved, at du kan lide at igangsætte projekter, men i mindst ligeså høj grad også forstår værdien af at gribe de bolde, du smider op i luften, og at du motiveres meget af at afslutte, implementere og skabe synlige resultater. Ligeledes trives du med de operationelle opgaver, der ligger i en HR-afdeling.

Du ser HR i et forretningsorienteret perspektiv og arbejder proaktivt, målrettet og fokuseret. Du er procesorienteret, besidder et fremragende overblik og forstår at prioritere. Ligeledes er du meget struktureret og lægger vægt på kvalitet.

Jobbet fordrer, at du arbejder sammen med mange forskellige mennesker på tværs af niveauer og faggrupper, og du skal være en professionel sparringspartner for Skau Reipurth & Partneres partnerkreds. Det er derfor afgørende, at du både besidder gennemslagskraft og empati samt er i stand til at opbygge respekt og samarbejdsrelationer overalt i organisationen.

Vi ser frem til at høre fra dig

Passer du til jobbet, og synes du, det lyder spændende – så vil vi gerne høre fra dig. Send os din ansøgning med eksamensbevis og CV snarest muligt til hr@skaureipurth.com.

Ansøgningsfristen er den 28. april 2021, og der vil løbende blive afholdt samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at ringe til administrerende direktør Kjeld Rask på tlf. +45 92 15  38 46.

– 0 –

Om Skau Reipurth & Partnere

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretlige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.