Skau Reipurth & Partnere søger stud.jur./legal intern

Trives du i et fagligt højt miljø, hvor du bliver udfordret? Og vil du være med, når et af Danmarks skarpeste advokathuse bistår med rekonstruktioner og konkursbehandlinger? Så er det måske dig, vi søger til vores afdeling for Insolvens og Rekonstruktion i Amaliegade/indre København. Vi er ca. 90 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Du vil blive udfordret på din juridiske forståelse inden for insolvens, rekonstruktion og formueretten generelt, og du må gerne have gode kommunikative evner og kommerciel forretningsforståelse. I det daglige vil du arbejde tæt sammen med afdelingen, og der vil altid være let og direkte adgang til sparring og drøftelse af opgaver.

Kompleksitet, fleksibilitet og selvstændige opgaver                                                                                                   

Stillingen er et uddannelsesforløb, således at kompleksiteten naturligt øges over tid i takt med at du tilegner dig viden og kompetencer, der leder til mere og mere udfordrende opgaver. Vi investerer meget i dig og har derfor også en forventning om, at du arbejder henimod en høj selvstændighed i egne opgaver. Som stud.jur./legal intern kommer du blandt andet til at prøve kræfter med opgaver som:

  • salg af aktiver og hele eller dele af virksomheder
  • udenretlige og indenretlige rekonstruktioner af virksomheder
  • foretagelse af omstødelsesundersøgelser
  • fordringsprøvelser
  • undersøgelser og forberedelse af konkurskarantænesager
  • juridisk litteratursøgning
  • inkasso-sagsbehandling
  • møde i fogedretten
  • udarbejdelse af notater og processkrifter

Din profil

Du påbegynder som minimum dit 3. år på studiet til september. Du er ambitiøs, initiativrig og løsningsorienteret. Du er tillige imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en ca. 15 timers arbejdsuge, hvor vi i fællesskab koordinerer dine arbejdstider, således at de passer med studiet. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder, da din uddannelse også er vigtig for os. Vigtigt for dig er muligheden for at lære og blive udfordret af nogle af de bedste fra branchen med speciale i insolvens og rekonstruktion.

Vi er 19 personer i afdelingen, der ledes af partnerne Pernille Bigaard, Louise Krarup Simonsen og Anders Ørskov Melballe samt senioradvokat Lotte Lundin. Herudover består afdelingen af en række engagerede advokater, advokatfuldmægtige, bobehandlere og studerende.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefalinger), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning Student”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte senioradvokat Lotte Lundin på e-mail llu@skaureipurth.com eller telefon 27218445.

Ansøgningsfristen er den 20. august 2021, og vi forventer at afholde samtaler løbende.