Skau Reipurth & Partnere bidrager til Legal 500’s Comparative Guide inden for International Voldgift

Hvilke juridiske rammer gælder for voldgift i Danmark? Anses voldgiftsklausuler for at udgøre en separat aftale i forhold til hovedkontrakten? Og er der sagstyper, som ikke kan undergives voldgift? Advokaterne og partnerne Frederik Kromann Jespersen og Rasmus Schmidt besvarer disse og en række øvrige juridiske spørgsmål i Legal 500’s Comparative Guide inden for international voldgift.

Vi er stolte over, at Legal 500 endnu en gang har klassificeret Skau Reipurth & Partnere som en af de førende eksperter inden for international voldgift i Danmark.

Frederik Kromann Jespersen og Rasmus Schmidt giver et grundigt indblik i de danske rammer for for international voldgift i Legal 500’s Comparative Guide 2021.

Legal 500’s guides er komparative fremstillinger af retsforhold i forskellige jurisdiktioner, som udarbejdes af personer, der af Legal 500 er identificeret som juridiske eksperter inden for de relevante jurisdiktioner og retsområder.

Legal 500 er et London-baseret firma, der beskæftiger sig med at anbefale advokatfirmaer i det meste af verden. Firmaet har anbefalet advokatfirmaer i mere end 100 lande og har gjort det i over 20 år. Anbefalingen foretages på baggrund af interviews med advokatfirmaer og forespørgsler hos klienter.

Læs guiden om international voldgift her.