Skau Reipurth & Partnere søger stud.jur./legal interns til vores afdeling for ansættelsesret

Trives du i et fagligt højt miljø, hvor du bliver udfordret? Og vil du være med, når et af Danmarks skarpeste advokathuse bistår med ansættelsesretlig rådgivning, både til arbejdsgiver og arbejdstager? Så er det måske dig, vi søger til vores afdeling for ansættelsesret i Amaliegade/indre København. Vi er ca. 80 engagerede kolleger, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Du vil blive udfordret på din juridiske forståelse inden for ansættelsesretten, og du må gerne have gode kommunikative evner. I det daglige vil du arbejde tæt sammen med afdelingen, og der vil altid være let og direkte adgang til sparring og drøftelse af opgaver.

Kompleksitet, fleksibilitet og selvstændige opgaver                                                                                                                                              

Vi søger to stud.jur./legal interns, og begge stillinger er tilrettelagt som uddannelsesforløb, således at kompleksiteten naturligt øges over tid i takt med at du tilegner dig viden og kompetencer, der leder til mere og mere udfordrende opgaver. Vi investerer meget i dig og har derfor også en forventning om, at du arbejder henimod en høj selvstændighed i egne opgaver. Som stud.jur./legal intern kommer du blandt andet til at prøve kræfter med opgaver som:

  • selvstændig sagsbehandling af juridiske opgaver
  • telefonisk rådgivning
  • deltagelse i forberedelse af retssager (udarbejdelse af materialesamlinger og ekstrakter)
  • udarbejdelse af nyhedsbreve om ansættelses- og arbejdsretlige problemstillinger til afdelingens jurister
  • juridisk litteratursøgning

Din profil

Du skal have gennemført, eller være i gang med, kursusfaget i arbejds- og/eller ansættelsesret. Kendskab til funktionærloven og praktisk erfaring med telefonisk rådgivning vil være en fordel. Du er ambitiøs, initiativrig og løsningsorienteret. Du er tillige imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en ca. 15 timers arbejdsuge, hvor vi i fællesskab koordinerer dine arbejdstider, således at de passer med studiet. Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder, da din uddannelse også er vigtig for os. Vigtigt for dig er muligheden for at lære og for at blive udfordret af nogle af de bedste fra branchen med speciale i ansættelsesret.

Vi er syv personer i afdelingen, der ledes af partnerne Bo Enevold Uhrenfeldt og Thomas Christian Thune. Herudover består afdelingen af en række engagerede advokater, advokatfuldmægtige og studerende.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling), fremsendes pr. e-mail til hr@skaureipurth.com. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Thomas Christian Thune på e-mail tct@skaureipurth.com eller telefon +45 92 15 38 55.

Vi forventer at afholde samtaler løbende.